Sieraden en mode: de laatste designertrends

Niets is zo veranderlijk als de trends in fashionland. Een design dat het ene seizoen hip is, kan een jaar later alweer een stoffig imago hebben. Dat maakt het soms lastig om een duurzame garderobe op te bouwen. Toch zijn de trends over het algemeen goed te voorspellen. Wie namelijk goed kijkt naar de grote fashion shows, weet exact wat er de komende seizoenen in de winkels ligt.

Het zijn de grote ontwerpers zoals Giorgio Armani, Donatella Versace en Ralph Lauren die bepalen wat celebrities ieder jaar dragen. En dat zet vaak de trend voor de rest van de wereld. De ontwerpen van sieraden gaan meestal mee in de ontwikkelingen op het gebied van mode. Dat is niet zo vreemd, want in een goede outfit vullen beide zaken elkaar aan.

Opvallende ontwerpen in de mode

Voor komend jaar voert onderscheidend vermogen de boventoon in de modedesigns. Felle kleuren, opvallende prints en het gebruik van veel stof: het is allemaal toegestaan en hierbij geldt hoe origineler, hoe beter. De scheutige toepassing van materialen zorgt tegelijkertijd voor een wijde fit met het nodige draagcomfort.

Ook strepen zijn het komende seizoen weer helemaal terug. Van verticale strepen tot horizontale strepen: de grote ontwerpers kunnen er geen genoeg van krijgen. De ruit lijkt momenteel volledig van het toneel te zijn verdwenen. Heb jij veel kleding met ruitpatronen? Dan weet je dat het tijd is om de garderobe aan te vullen.

Of je nu op zoek bent naar jurken, schoenen, stropdassen of maatpakken: op de website van VW Design vind je de beste aanbieders en de meest voordelige prijzen. In elke productcategorie gelden weer andere specifieke modetrends en wij schrijven regelmatig blogartikelen die een nieuwe trend belichten. Hou deze artikelen daarom nauwlettend in de gaten.

Sieradentrend van groot, groter, grootst

Ook op het gebied van sieraden en accessoires zien we de trend van onderscheidend vermogen terug. Juwelen mogen groot zijn, opvallend en kleurrijk. En ondanks de grootsheid van deze gebaren, mogen sieraden ook nog eens gecombineerd worden gedragen. Combineer meerdere kettingen, armbanden en ringen tegelijkertijd voor een speels effect.

Een positieve ontwikkeling voor de sieradenliefhebbers met een klein budget is de kwaliteit van goedkope varianten. Goedkope sieraden lijken steeds meer op de designs van beroemde ontwerpers en ook verschijnen er steeds meer originele ontwerpen op de markt. Ook met een beperkt budget is het dus prima mogelijk om er fashionable uit te zien.

Bij VW Design vind je naast de beste sieraden, ook andere accessoires tegen de laagste prijs. Van zonnebrillen tot horloges en van hoeden tot sjaals: bij ons kun je terecht voor al je behoeften op het gebied van sieraden en mode. Bezoek onze blog om de laatste aanbiedingen en kortingen te bekijken.

Reageren is niet mogelijk